Overslaan naar inhoud
Documentatiemenu

Verwijder een bron

Wat het verwijderen van een bron doet met zijn token, zijn gecachte berichten en de widgets die erop zijn gebouwd, en hoe je de verbinding aan de platformzijde verbreekt.

Het verwijderen van een bron is onmiddellijk en permanent.

Wat gebeurt er

Op “Sources” (Bronnen), druk op “Remove” (Verwijderen) in de rij. Het is een tweestapsknop, dus je drukt er twee keer op. Daarna:

  • wordt de toegangstoken van de bron verwijderd (alleen voor platformbronnen);
  • worden de gecachte berichten of recensies verwijderd, en voor een Testimonials-bron zijn testimonials en de link “Share a testimonial” (Een testimonial delen);
  • wordt elke widget die erop alleen is gebouwd, verwijderd, en elke pagina die er nog steeds een insluit, toont niets op zijn plaats. Een gemengde feed verliest de bron en behoudt zijn andere.

Om een widget te behouden tijdens het wijzigen van feeds, wijzig eerst de bron in de builder, verwijder dan de oude bron.

Alles verwijderen

Om het hele account te verwijderen, zie Account verwijderen.